Kurs Excel 2013

Pretplatite se na naš Youtube kanal klikom na crveno YouTube dugme kako biste znali kada se pojavi nova lekcija.

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

U poslovnim okruženjima se sve gleda i analizira kroz brojeve, i dobar deo našeg uspeha zavisi od naše sposobnosti upravljanja informacijama i podacima – izveštaji, statistika i planiranje predstavljaju svakodnevnicu. Na osnovu tih brojeva vidimo trenutni trend na[eg poslovanja, ali i donosimo odluke kako bismo postigli bolje rezultate. Najpoznatiji program za rukovanje podacima je Microsoft Excel.

Virtuelna učionica Vam pruža mogućnost da pohađate online kurs Excel, na kome ćete naučiti sve od osnovnih i dosta naprednijih mogućnosti ovog programa. Bilo da ste početnik ili napredni korisnik, online kurs Excel obuhvata oblasti koje je su vam neophodne za stručan rad u ovom programu.

Naši video tutorijali na srpskom jeziku će Vam pomoći da na brz i praktičan način naučite svaku važnu funkciju i opciju, a uz lekcije dobijate i primere za vežbe uz koje će vam biti lakše da pratite online kurs. Na kraju svakog poglavlja očekuju vas online testovi sa pitanjima pomoću kojih ćete lako oceniti svoje znanje i videti kako napreduje Vaše stručno usavršavanje.

kurs Content

Expand All