You are currently viewing Šta možete da očekujete od našeg bloga?

Šta možete da očekujete od našeg bloga?

Pretplatite se na naš Youtube kanal klikom na crveno YouTube dugme kako biste znali kada se pojavi nova lekcija.

Dragi nasumični čitaoci,

Pre nego što bilo šta drugo kažem, želim vam dobrodošlicu na blog sajta Virtuelna Učionica!

Ukoliko ste nekim slučajem do ovog bloga dospeli bez uvida u to čime se Virtuelna Učionica bavi, najkraće rečeno, ono što stvaramo su interaktivni online kursevi iz raznih oblasti. Pošto je naša pažnja usmerena na online učenje i edukaciju svih ljudi željnih znanja i voljnih da to znanje na taj način steknu, i naš blog će se voditi takvim idejama, odnosno sadržaji će se uglavnom bazirati na onome što može da bude od pomoći pri učenju određene oblasti.

Na blogu ćemo davati besplatne primere koji mogu biti deo nekog našeg postojećeg kursa, ili su jednostavno zgodne i korisne kao zasebni primeri. Na ovom mestu ubuduće ćete moći da nađete raznovrsne korisne savete vezane za metode učenja (sa posebnim naglaskom na e-learning, odnosno učenje na daljinu), praktične primere rešavanja nekih svakodnevnih problema uz pomoć najpopularnijih računarskih programa, kao i kratke video lekcije iz različitih oblasti. Takođe, često će se uz tekstualne i video sadržaje ovde nalaziti i propratne interaktivne vežbe kako biste mogli da proverite svoje znanje.

Naravno, uz ličnu upotrebu ovih sadržaja, podržavamo i njihovu primenu u obrazovne svrhe. Sve od sadržaja što može biti korisno za primenu u nastavnom procesu i čini časove zanimljivijim a gradivo lakše savladivim podstičemo vas da upotrebljavate bez ustručavanja.

Ako imate neke predloge, savete ili kritike, želimo da nam ih iznesete – pišite nam u komentarima. U međuvremenu, pribeležite nas, delite na društvenim mrežama ono što vam je zanimljivo i prijavite se na naš newsletter ako želite da vam stižu obaveštenja.

Pozdravljam vas,

Habequs

Leave a Reply